Chelsea Flower Show sau ce gradini se mai poarta in anul 2011

No Banner to display

Inapoi la galeria FOTO

Chelsea este un mic orasel linistit in aproprierea Londrei ,insa odata pe an, in mai, tip de 5 zile devine capitala mondiala a gradinilor si a iubitorilor de flori. Putina lume stie ca exista mode si tendinte anuale in domeniul gradinilor exact ca in industria modei. La fel cum marii designeri de imbracaminte isi lanseaza colectiile la Paris sau Milano, asa si marii designeri de gradini lanseaza tendinte la expozitiile sau targurile de profil.

Pe langa sutele de hibrizi de specii noi prezentate publicului de catre horticultorii pasionati, atractia principala este fara indoiala concursul de gradini . Este impresionant de cata fantezie dau dovada peisagistii care participa la acest spectacol. Pe cativa zeci de metri patrati sunt amenajate de la zero, gradini splendide menite sa dureze doar 5 zile.

Este mai usor de inteles implicarea si desfasurarea de resurse a peisagistilor daca ne gandim ca o simpla nominalizare la un premiu Chelsea Flower Show asigura castigatorului statutul unei vedete. Anul trecut, in 2010, cea mai frumoasa a fost aleasa o gradina sponsorizata de – ziarul The Daily Telegraph

No Banner to display

No Banner to display

Related Posts

Comments are closed.